Laat je inspireren door Whouse in je eigen house! 

Ik ben Kelly Prijn (1995), interieurontwerper/stylist en oprichter van Whouse. Sinds jonge leeftijd ben ik al creatief bezig. Vroeger maakte ik plattegronden van mijn slaapkamertje, maar hoe ouder ik werd hoe meer ik geïnterneerd raakte in interieurs. Toen ik mijn vervolg opleiding mocht kiezen ging ik dan ook met veel plezier naar het Nimeto in Utrecht om de opleiding ruimtelijke vormgeving te studeren. Na het behalen van mijn diploma voor Ruimtelijke Vormgever ben ik verder gaan studeren aan het Akademie Vogue in Amsterdam. Hier ben ik mijzelf verder gaan verdiepen in het interieurstylen en interieur ontwerpen.

 Als ontwerper/stylist vind ik het belangrijk om een inrichting neer te zetten die de persoonlijkheid van de opdrachtgever weerspiegeld. Mijn interieurontwerpen kenmerken zich door een rustige, strakke basis, die spannend wordt gemaakt door een mooi kleurenpalet en een aantal blikvangers in het interieur. Als ontwerper/stylist heb ik een brede visie. Dit houd in dat ik mijn ontwerpen niet laat lijden door mijn persoonlijke smaak. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om een interieuradvies op maat en voor elk budget aan te bieden. Om een uniek interieur te ontwikkelen worden eisen, wensen en budgetten besproken tijdens een intakegesprek. Deze vertaal ik vervolgens op creatieve wijze in een plan voor jou op maat.  

De opdrachten die ik doe zijn heel divers. Zo maak ik voor particulieren interieurontwerpen voor de complete inrichting en indeling van nieuwe woningen waaronder ook keukens, badkamers en slaapkamers. Of adviseer ik mensen hoe ze meer sfeer in hun woning kunnen krijgen door het maken van een kleurenplan/moodboard. Tenslotte sta ik ook open voor werk in de zakelijke markt. Ook heb ik ervaring met de televisie wereld. Voor het televisieprogramma BinnensteBuiten(KRO-NCRV) werkte ik mee aan de verzorging van de ‘’Wat kun je met..’’ video’s en in het najaar zal ik ook aanwezig zijn met workshops tijdens hun festival.