Laat je inspireren door Whouse in je eigen house! 


Flitsbezoek €45,-**

Een flitsbezoek/intakegesprek is een kort advies bij jou aan huis. Samen bekijken we de ruimte en met mijn mondelinge advies en de bijhorende tips & trics kun je direct aan de slag. 

Advies pakket S €150,-*

(Incl. intakegesprek, kleurenplan, sfeer-en materiaal moodboard)

Tijdens een intakegesprek worden woonwensen en eisen op een rijtje gezet. Indien gekozen wordt voor pakket S, dan worden deze wensen en eisen vertaald in een digitaal kleurenplan met sfeer-en materiaal moodboard.


Advies pakket M €250,-*

(Incl. intakegesprek, kleurenplan, sfeer-en materiaal moodboard, 2D indeling, meubeladvies)

Tijdens een intakegesprek/flitsadvies worden woonwensen en eisen op een rijtje gezet. Indien er gekozen wordt voor pakket M worden deze wensen en eisen vertaald in een digitaal kleurenplan met sfeer-en materiaal moodboard. Ook wordt er op basis van een 2D Plattegrond een indeling gemaakt van de ruimte. Deze wordt voorzien van een meubeladvies.


Advies pakket L €350,-*

(Incl. intakegesprek, kleurenplan, sfeer-en materiaal moodboard, 2D indeling, 3D plattegrond, meubeladvies)

Tijdens een intakegesprek/flitsadvies worden woonwensen en eisen op een rijtje gezet. Indien er gekozen word voor pakket L worden deze wensen en eisen vertaald in een digitaal kleurenplan met sfeer-en materiaal moodboard. Er wordt op basis van zowel een 2D als 3D plattegrond een indeling gemaakt van de ruimte.  Deze wordt voorzien van een meubeladvies. Naast de 3D impressies krijg je ook een video van de 3D ruimte digitaal toegestuurd. 


Styling pakket €300,-*

(Incl. intakegesprek, sfeer-en materiaal moodboard, personal shoppen accessoires, afstylen) 

Tevreden met de indeling van je ruimte, maar wil je toch je interieur wat opfrissen? Dan is het ook mogelijk om je ruimte te laten stylen. Op basis van een intakegesprek, moodboard en je budget ga ik voor jou als personal shopper op zoek naar de juiste elementen om je interieur weer te laten stralen.

Losse pakket onderdelen*

Digitale sfeer, kleur- en materiaal

moodboard €75,- 

Meubelplan €75,-

Plan accessoires en materialen €75,-

Inkoop (4 uur/1 dagdeel) €175,-

Stylen  (4 uur/1 dagdeel) €175,-


* Prijzen zijn per ruimte (in dit geval voor een woonkamer) en inclusief btw. Bij keuze voor meerdere ruimtes/extra lossa pakket onderdelen maken wij graag een offerte op maat voor u. 

** Wanneer er na een flitsbezoek gekozen wordt voor een van de pakketten dan vervallen de kosten van het flitsbezoek.